Asigurari la telefon

Incep prin a il anunta pe respectivul care mi-a dat numarul de telefon la o firma de brokeri de asigurari ca ori se prezinta cu lada de bere ori sa ma uite.

Ok revenind la subiect.

Ma suna un tip de la nu stiu ce firma de brokeri asigurari auto sa imi faca RCA. Il anunt ca am un prieten care exact cu asa ceva se ocupa dar totusi insista sa imi faca oferta.Accept poate prind ceva mai ieftin  desi ma indoiesc.

Acum urmeaza gafele.

Desi la inceput ma intreaba cum ma numesc de fiecare data mi se adreseaza cu domnul Biro, si dupa cum se vede si in link nu ma cheama Biro. Cine e nu stiu, don`t care.  Il corectez de doua ori, dar se pare  ca el e ferm convins ca ma cheama Biro. Probabil vrea sa imi schimb numele ca sa fie fericit, any way…trecem peste.

Isi intreaba o colega ce date sa imi mai ceara, aparent e la inceput.

Afla apoi pretul politei, care e identic pe care mi-l ofera prietenul meu, (adica e clar ca nu ma mai intereseaza, prefer sa ii fac prietenului un bine, doar ia comision) dar el insita ca luni am asigurarea acasa daca ii dau toate datele. Vad ca nu vrea sa renunt si ii spun ca nu am talonul la mine.

De asemenea ii precizez ca masina inca nu e inmatriculata. Nu e pe numele meu, dar el tot una si buna ca luni am asigurarea facuta.

Va spun sincer ca nu ma grabesc am autorizatie de circulatie inca 3 saptamani, timp in care pot face altceva cu bani astia.

A si sa nu uit latest news…mi-am luat masina. O sa revin cu poze 😉