Un simplu BUNA ZIUA

Am postat acum cateva zile spotul campanieie Sibiu | Capitala Bunelor Maniere 2010. O campanie pe care o sustin si care sper sa aiba si rezultate. Rezultate, nu doar in statistici intocmite doar de dragul de a justifica niste bani. Ma refer sa primesc raspuns, cand salut vecinii de scara, sa mi se spuna multumesc cand e cazul… situatii de genul asta. “Nimicuri” care iti pot face o zi mai frumoasa

De ce spun sper, pentru ca din pacate campania o sa atinga doar o parte a populatiei. Mai exact acea parte de concetateni care deja sunt simtitit. Vor fi foarte putini care se vor schimba, din pacate. Pana la urma, zic eu, campania isi merita timpul si banii alocati chiar si pentru o singura persoana.

Dar sunt oameni care nu o sa se schimbe in veci.

Cele 3 babe si 2 bosorogi de la mine de pe scara, nu o sa stie nimic de campania asta si probabil nu o sa se schimbe, nici inainte sa intre in mormant. Ori cat de des o sa ii salut o sa o fac degeaba. Salvarile vor sa continue sa se opresasca sa dea prioritate pietonilor. Si tot asa, exemple sunt o gramada.

Pana la urma ca sa fi mai bun trebuie sa vrei.

Dar daca te doare in fund,acum, de cei din jurul tau o sa ajungi exact ca “baba de la parter” care nu te lasa sa te joci cu mingea la bara ca ii tremura bibelourile in vitrina. Mai ti minte, cum era cand erai mic si bateai mingea langa bloc.

Baba, mosul, babalacul sunt convins ca toti am avut pe cineva de genul la bloc care ne strica joca cand eram mici.

P.S.

Am vazut in Real la case stickere in care se indemna la “Buna ziua” si Multumesc. Cat am stat la coada am urmarit daca le baga cineva in seama.

Prea putini, mult prea putini.