nu spun prostii

Intr-un post anterior va spuneam cum a ajuns locul pe care eu il numeam “La leagane”. Va mai spuneam ca se construieste un bloc de ceva vreme, si se construieste dupa modelul romanesc, adica nu se face nimic. Filmarea de mai jos dureaza 1min si 19 secunde, va invit sa o urmariti.

In primul rand imi cer scuze pentru calitatea imaginii. Dar sa revin la subiect.Spuneam ca acel gard pare ca poate fi luat de vant…. nu a fost nevoie o parte a fost furat sau nu existat, mister total. Balariile din jurul locului de joaca inca nu sunt la capacitate maxima, dar urmeaza sa fie.

Trecem peste faptul ca lipseste gardul, o cazatura poate doar sa omoare pe cineva. Si daca nu se face ceva aceasta tragedie va avea loc pana urma, e doar o chestiune de timp. Lemnele care se vad jos in groapa plutesc pe apa. O apa impututa care emana un miros greu de suportat. Si asta e acum cand inca nu e foarte cald. Dar vara, cand o sa fie canicula o sa fie aproape imposibil de stat in locul acela de joaca. Ca sa nu mai vorbim de tantari.

Pe filmare se aude “doar” un caine in spate dar in mod normal acolo sunt 4-5 care pot oricand sa isi apere teritoriul de acei copii fiorosi din leagane.

Asta e azi fostul mei de joaca. Sper ca acum sa fe clar ca nu am exagerat

Asa arata un loc de joaca normal. Faceti diferenta.

sursa foto