Pentru sanatate

Era oarecum firesc sa apara glume cu Cristian Gog, acum ca a castigat Romanii au Talent, cred ca durat putin cam mult pana au aparut, dar better late than never:

  1. – Gigi Becali vrea cu orice pret sa-l angajeze pe Cristian Gog datorita abilitatilor sale excelente cu valiza.
  2. – Soţia lui Cristian Gog se plânge că, de când s-a apucat de mentalism, nu mai au un tacâm cu care să poată mânca la masă, el îndoind inclusiv lingurile de lemn.
  3. – Din cauză că îşi opreşte inima atât de des, Cristian Gog a cerut să fie trecut ca jumătate de persoană la întreţinere.
  4. – Mugur Isărescu a apelat şi el la Cristian Gog ca să afle cursul euro peste o lună.
  5. – Puterile lui Cristian Gog sunt atât de mari încât poate ghici că o să aibă scandal acasă cu nevasta chiar înainte să plece cu băieţii la bere până la 3 noaptea.
  6. – Mentalistul spune că puterea de a face orice să se îndoaie e foarte utilă atunci când soţia lui are chef de sex iar el nu.
  7. – După ce a auzit Oana Roman că Mentalistul îndoaie tacâmuri, a spus că vrea să-l angajeze ca s-o ajute să ţină regim.
  8. – După ce l-a văzut pe mentalist, Marian Vanghelie a spus că nu e mare lucru să-ţi opreşti creierul un minut, el poate şi de zece ori mai mult.

sursa foto

via