I love SB

Nu am ascuns niciodata faptul ca sunt indragostit de orasul meu. Imi place aproape tot, probleme mai sunt pentru ca daca era perfect eram prea multi indragostiti 🙂

Imi place centrul, imi plac festivalurile, imi place cam tot ce inseamna miscare culturala, sportiva in oras si inca ma mandresc cu titlul de Capitala Culturala detinut de Sibiu in 2007. Practic acel an si munca depusa in ani pregmergatori evenimentului a facut ca Sibiu sa devina un interes turistic si un oras in care sa iti placa sa traiesti.

Multi pustani spun ca e plictisitor, ca nu sunt suficiente cluburi, ca nu ai ce face etc. Eu unul nu ma plang, din acest punct de vedere imi lipseste doar Stage Club, clubul studentiei mele.

Pe plan sportiv CSU a scazut mult si asta ma doare, Vointa a retrogradat ceea ce ma doare si mai tare. Multi spun ca e vina Primariei ca nu se implica. E drept ca in alte localitati Primaria e sponsorul principal, dar sincer prefer sa circul pe mai multe drumuri fara gropi decat sa merg la meci in Liga I pe municipal.

Mai sunt multe lucruri de facut dar multi sibieni isi iubesc orasul si au incredere ca o sa se faca. Si nu, nu suntem noi mai cu mot ca suntem atat de iubitori fata de urbea noastra. Doar ca Sibiul e un oras care te face sa te simti bine si asta nu o spun doar sibienii.

P.S.

Inainte de 2007 cati stiau de titlul onorific “Capitala Culturala Europeana” ia dati un search pe tema asta si vedeti cate orase isi doresc acum acest titlu.

sursa foto