Bechtel v2

Cand am spus ca Ponta e doar marioneta lui Iliescu si Bomobel sau cand il criticam au fost persoane care mi-au sarit in cap ca nu ii dau nici macar o sansa. Ca nu e cum zic eu, ca o sa fie mai bine cu USL-ul la putere, etc.

Nu sunt eu expert in politica, economie, fonduri europene, etc. Eu doar imi dau cu parerea dar de data asta pot spune…I told you so.

Hai sa va spun si de ce.

Cunoasteti coridorul IV paneuropean. E bine definit, studii facute, daca nu ma insel se pregatesc negocierile pentru exproprietariri, unele s-au si dat. Logic ar fi ca lucrurile sa mearga inainte. Dar nu e asa.

Ponta si ai lui vor sa refaca traseul autostrazii. Noua ruta a autostrazii va fi Sibiu-Fagaras-Brasov-Comarnic-Ploiesti. Adica alte studii de fezabilitate, alte negocieri cu UE alti ani pierduti si cel mai dureros toti banii cheltuiti pana acum pentru tronsonul Sibiu – Pitesti irositi.

Autostrada nu trece in acest moment pe unde trebuie, adica prin ograzile PSD-ului. Eu zic asa, hai s-o mute pe la Cornu prin gradina lui Bombonel, ca Ponta sa ajunga mai repede la el ca sa-i numere ouale, nu de alta dar tot n-are cine si premierul are o datorie de platit!

La fel ca in cazul retrocedarilor, terenurile acestor baroni moderni, peste care absolut intamplator va trece atostrada,  vor costa milioane de euro iar pentru restul prostimii praf in ochi.

O  sa fac, iar, pe mama Omida (varianta masculina) si sa ghicesc cine va conduce negocierile pentru Romania. Daca nu direct, sigur din umbra, negocierile vor fi purtate de Bombonel, fostul premier condamnat penal.

Sfatul meu e sa va pregatiti pentru un nou contract Bechtel atat de bine facut incat o sa facem economie la buget daca ii platim sa nu faca nimic decat sa anulam contractul.

Bechtel 2 (Amenintarea Autostrazii/Freeway Menace – productie PSD) o serie care il face invidios si pe George Lucas.

sursa foto, foto2