E normal sa fie anormal

 

Cred ca retineti pumnul primit de Galamaz, de la suporterul echipei Petrolul Ploiesti, in urma caruia acesta s-a ales cu fractura de pomete. Intre timp acesta a ajuns la Cluj iar acum a ajuns la Ploiesti.

Omul isi exercita dreptul de munca si se muta unde ii este mai bine. Dar acest ultim transfer l-a adus tocmai la echipa al carui suporter l-a atacat, iar fanii acestei echipe l-au luat in colimator. Si ce credeti ca i-au cerut pentru a-l accepta?

Nici mai mult nici mai putin decat sa renunte la daunele materiale pe care Galamaz i le-a cerut agresorului.  Ceea ce e si mai grav e ca acesta e dispus sa accepte pentru a putea sa joace la Petrolul Ploiesti.

Sa fiu in locul acestuia nu as accepta sa joc la acest club. In primul rand ca ar trebui sa se umileasca in fata unor tampiti  si  nu in ultimul rand  pentru ca risca ca oricand un tampit sa isi aduca aminte de trecutul acestuia iar de data asta sa intre cu un cutit pe teren. Totusi vorbim de un jucator cu ceva meciuri la activ in cupele europene , la nationala sau in prima liga.

Daca Galamaz o sa accepte sa renunte la daune, asta daca nu a facut-o deja, trebuie sa accepte ca evenimetul prin care a trecut ca firesc si nu anomal si barbar asa cum este de fapt.