Am lipsit o perioada

Si pentru asta imi cer scuze, si va spun ca mi-a fost dor. Nu are sens sa discutam de ce am lipsit asa ca sa intram direct in paine. Dar ca sa imi cer scuze o sa adopt moda 9gag: here`s a potato(sau mai multi)

Pentru inceput, vreau sa ii felicit pe ai mei concitadini pentru “primirea calda” care i-au facut-o lui Ponta. Am fost mereu mandru ca sunt sibian dar trebuie sa recunosc in momentul in care am citit stirea mi-a crescut inima. (link)

Mai departe vreau sa va spun una din trafic. Pentru cei care nu ma stiti eu incerc pe cat posibil sa dau prioritate la pietoni si ma consider un sofer calm dar uneori imi sare si mie tandara. Ultima oara azi. Uneori injur, alteori igonor, astazi am procedat altfel.Hai sa va povestesc.

Pe un bulevard (Mihai Viteazu) la fiecare trecere eu si cei din fata dam prioritate pietonilor. Nu nici o problema, asta e legislatia. Sunt primul la o terecere dau prioritate, again, si dau sa plec… dupa 5m o duduie dodoloata trece strada prin loc nepermis. Ii dau totusi prioritate, nu vreau sa ma plimb cu dosar penal, dar in dreptul ei o intreb, politicos, de ce nu a folosit trecerea. Incepe sa imi toarne povesti despre sfinti, dumnezei, neamuri si organe genitale.

Nu le-am auzit pe toate ca eram in mers, dar au injurat-o cei din spatele meu si pentru mine ca statea in mijlocul drumului.

La intoarcere aceeasi poveste si culmea aceeasi duduie dodoloata dar ceva mai transpirata trece prin acelasi loc, nepermis. De data asta o intreb:

Auzi tanti, slabesti daca folosesti trecerea, e 5m mai in fata?