Pentru sanatate

Cateva bancuri pentru weekend categoria…Rusi

26 iulie 1741: Exploratorii rusi descopera peninsula Alaska si, dupa un timp, noteaza citeva observatii de natura stiintifica:
“Aici, noaptea dureaza o jumatate de an. E bine sa se evite betiile pina dimineata, pentru ca a doua zi te doare capul vreo trei luni”.

I:Ce nationalitate aveau Adam si Eva?
R:Erau rusi: nu aveau ce imbraca, nu aveau casa si credeau totusi ca traiesc in Paradis…

‎-Prin ce se deosebesc nuntile de funeralii, la rusi?
-La funeralii, cu exceptia unuia, toti beţivii sunt prezenti…

‎3 rusi si cu 3 americani mergeau prin siberia intr-o caruta, cand se vad inconjurati de o haita lupi, rusi vb intre ei, “ba suntem oaspeti, hai unu sa ne sacrificam”, se arunca unu, lupii pe el, restu merg mai departe, dupa ceva vreme, din nou lupii, la fel, inca un rus, ei merg mai departe, mai merg ei ce merg, aceeasi situatie, ultimu rus se sacrifica, raman americanii, dupa iarasi o perioada, iarasi lupii, la care un american “John, scoate armele”

Rockerii americani isi scriu cu rockerii rusi:
“Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu ni i-am dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile…si ca sa va aratam cat de adevarati rockeri suntem noi, ne stergem la cur cu scrisoarea asta”.
Primesc raspuns de la rockerii rusi:
“Rockerii adevarati nu se sterg la cur”