Ne conduc americanii

Sunt dispus sa fac un pariu, pentru ca sunt sigur ca Basescu o sa se intoarca la Cotroceni in 21. Si de asta nu sunt doar eu sigur, ci si Antonescu si Ponta. Intorsatura asta a avut loc imediat dupa vizita americanului la Bucuresti.

E oarecum neplacut si frustrant sa sti ca americanii au un cuvant greu de spus cand vine vorba de modul in care trebuie sa ne conducem. Dar noi nu am fost in stare sa ne conducem singuri niciodata, doar cu cateva mici exceptii care se pot numara pe degete inca iar asta de pe timpul lui Gelu, Glad (probabil Bulgar) si Menumorut (kazar).

Cea mai buna perioada din istoria Romaniei a fost sub conducerea regilor de Hohenzollern-Sigmaringen, evident tot straini.

Cred ca e evident ca nu am fost capabil sa ne conducem in asa fel in cat sa ne fie bine, mereu a fost nevoie de interventie sau conducere din exterior. Asta e… ne putem astepta la o stea pe tricolor fie ca e americana sau vine de la UE.

Nu e tocmai placut dar decat sa ne inecam singuri in cacat mai bine sa vina altii sa ne arate cum sau chiar sa ne traga afara. Retineti, nu o fac pentru ca sunt ei de treaba, avem noi noroc cu pozitionarea asta pe harta, ca altfel eram incecati de mult.