Nevoia de a distruge

Sunt convins ca toti ati observat ceea ce o sa spun eu acum. Indiferent de cat de luxos e clubul restaurantul, barul in momentul in care ajungi la baie poti spune cu siguranta ca esti in alt local.

Daca localul respectiv are minim o saptamana de activitate, poti fi sigur ca in baie deja au inceput distrugerile. Se incepe cu colacul de la WC, care se considera ca e lipit, la baieti, sau e folosit ca pres la fete. Urmeaza tot ce inseamna plastic. Rezervorul de la WC, de exemplu, e folosit ca scrumiera pe care stinge tigarea. De acelasi tratament are parte orice alt obiect din plastic.

Usile trebuie neaparat gaurite cu pumni, picioare, peretii sunt folositi pentru anunturi de mica publicitate si injuraturi. Incuietorile trebuie sa nu mearga, nimic nu trebuie sa se poata incuia.

Bateriile de la chiuveta trebuie neaparat rupte, de preferat apa nu se poate opri. Uscatorul de maini daca nu are cablul ascuns trebuie neaparat rupt, ars, zmuls din priza.

Si lista poate continua. Ideea e ca baia trebuie sa arate ca dupa razboi. Acum intrebarea mea e: DE CE?

De ce trebuie devastata baia? Activitatea asta declanseaza cumva un adrenaline rush si nu stiu eu? A, si foarte important daca la baieti sunt doar distrugeri, dezastrul din baia doamnelor e accentuat de mizerie. Care e infinit mai multa.

Ma repet:  DE CE?

sursa foto