Vin algerile! [CONTINE CUVINTE VULGARE]

Asa ca ne pisam pe ea austeritate si ne bagam pula in ea economie ca sa nu suparam electorarul. Doar vor sa fie votati. Ai nostrii multi iubiti conducatori au decis ca e cazul sa lase in pace cautarea de asistati sociali falsi. Cel mai bun exemplu fiind orbii cu permis de conducere.

De asemenea s-a anulat si ordonanta care sista plata ajutoarelor celor care nu isi plateau impozitele. Cum spuneam electoratul nu trebuie suparat in prag de alegeri. La ora actuala guvenul nu e interesat sa afle cati asistati sociali sunt cu adevarat in Romania si cati abuzeaza de aceste avantaje. Asistatii sociali, care au nevoie cu adevarat de aceste ajutoare se simt jigniti cand sunt verificati, pe buna dreptate de alfel, dar altfel nu pot fi depistati impstorii.

Foarte multe persoane care chiar au nevoie de acest ajutor, il primesc, cu intarziere, si asta pentru ca de cele mai multe ori cei care primesc acest ajutor, fraudulos, au conexiuni care ii vor plasa mereu in capul listelor de plata. Iar cei care sufera sunt cei care chiar au nevoie de acel ajutor.

Anyway, imi bat gura degeaba.

Propun, sa ne dam toti demisia de la locul de munca si sa ne punem la coda la primarii sa cerem ajutor social. Gasim noi pentru ce, putem incepe sa cerem pentru prostie, nu de alta dar asta ne considera clasa politica.