INCREDIBIL! Se poate si in Romania

Ceea ce o sa va povestesc in continuare, pana ieri, mi se parea de domeniul fantasticului. Mai exact, mi se pare normal pentru orice alta  tara din lume dar SF pentru Romania. Sa va spun si ce.

A trebuit sa merg la prefectura sa imi scot cazierul. M-am pregatit sufleteste, pentru cozi interminabile, program depunere acte, program ridicare acte, astea, in doua zile diferite evident.

Ei bine nu a fost asa. Am ajuns la prefectura, iar la ghiseul pentru caziere era doar  doamna din spatele sticlei care vorbea la telefon. Ma si pregateam de ascultat 15-20 minute de retete. Nu a fost asa. Pana sa zic eu “Buna ziua” doamna a inchis telefonul si s-a oferit sa ma ajute.

Deja eram impresionat.

Doamna mi-a cerut buletinul, 10 lei si timbru fiscal de 3 lei, timbru pe care evident, nu il aveam. Am zis gata, trebuie sa plec la posta. Doamna foarte de treaba imi spune nici o problema am cumparat eu va costa 3 lei in plus.

Am mai pus 3 lei pe masa si la mai putin de un minut  de cand am zis “Buna ziua” eram deja la masina, cu cazierul in mana, extrem de buimac de rapiditatea cu care s-a intamplat totul.

Concluzia: Se poate si in Romania.