Ne meritam soarta

Au trecut alegerile si de ce mi-a fost frica nu am scapat. USL-ul a ajuns la putere si nu oricum ci cu o majoritate care ii permite sa faca aproape orice. O majoritate care din punctul meu de vedere nu e sanatoasa intr-un stat democratic. Majoritatea asta nu e suficienta pentru USL acestia dorind mult mai mult. Presa romaneasca a denumit dorinta USL-ului ca Super Majoritate. Adica peste 66.66%

“Super majoritatea” mult visata de USL se va realiza printr-o alianta cu eternul UDMR altfel numit “partidul curva” .

E incredibil cat de usor au uitat oamenii dezastrul pe care l-au lasat in urma PSD-isiti la ultima guvernare. Dar ceea ce e cu adevarat incredibil abia acum urmeaza. Ia uitati cine a intrat in parlament odata cu victoria USL-lui.

USL – PNL Relu Fenechiu – 64% – Acuzat de complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si continuata (39 acte materiale) si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice.

USL – PSD Marian Ghivechiu – 71.2% – Instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui avantaj patrimonial.

USL – PC Dan Voiculescu – 70% – Colaborator al securitatii. Acuzatiile: infractiunile de folosire de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid a influentei si autoritatii date de aceasta calitate, in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, precum si de spalare de bani.

UDMR Olosz Gergely – 60.79% – Trafic de influenta. A primit spaga 400.000 de lei in parcarea Casei Poporului.

UDMR Marko Attila – 52.63% – Condamnat, in acest an, la trei ani de inchisoare cu executare, in cazul retrocedarii Colegiului “Székely Mikó” din Sfantu Gheorghe.

USL – PNL Tudor Chiuariu – 69.67 – Acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice in „Dosarul Posta”. Prejudiciul stabilit in acest dosar se ridica la peste 8 milioane de euro.

PP-DD Monica Iacob Ridzi (Fosta PDL) – 47% – Acuzatiile: abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie, uz de fals in legatura cu fapte de coruptie si participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la Legea contabilitatii.

USL – PSD Sebastian Ghita – 69% – Acuzat de complicitate la inselaciune si fals in declaratii.

USL- PSD Nicolae Vasilescu – 62.19% – A pretins de la reprezentantul unor societati comerciale suma de 2.000.000 de lei, reprezentand 40% din valoarea totala a unor lucrari de constructii efectuate in anii 2008 si 2009 de firmele denuntatorului in beneficiul a cinci primarii din judetul Constanta.

USL -PNL Gigi Becali – ?% – „Schimbul de terenuri cu MapN”- complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata si „Valiza”- dare de mita si fals in inscrisuri. El a mai fost trimis in judecata, de Parchetul Capitalei, fiind acuzat de sechestrarea hotilor care i-au furat masina.

USL- PC Mircea Banias – 58.76% – Trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul coruptiei din Portul Constanta. Acuzatiile: initierea sau constituirea unui grup infractional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup, trafic de influenta, instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

PP-DD Antonie Solomon – 24% (ajunge in Parlament dupa redistribuire) – El a fost trimis in judecata, in stare de arest, de procurorii DNA, find acuzat ca ar fi primit spaga. Acuzatiile: luare de mita in forma continuata, fals intelectual si uz de fals.

PP-DD Gigi Netoiu – 18.89% (sanse mari la redistribuire) – Trimis in judecata de DNA in „Dosarul Transferurilor”. Acuzatiile: inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani.

USL- PNL Sorin Rosca Stanescu – 56.25% – Trimis in judecata in dosarul Rompetrol. Acuzat de utilizare a informatiei privilegiate si de aderare sau sprijinire sub orice forma a unui grup infractional organizat.

USL – PNL Thuma Hubert Petru Stefan – 70% – Este acuzat de folosire a influentei sau a autoritatii de catre o persoana cu functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii, pentru sine sau pentru altul, de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

USL- PNL Verginel Gireada – 66.7% – CONDAMNAT DEFINITIV – Acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals intelectual.

USL –PSD Nicolae Badalau – 78.27% – CONDAMNAT DEFINITIV – in 1988 si gratiat de Nicolae Ceausescu.

USL – PSD Miron Mitrea – 70.47% – in perioada 2001- 2002, Mitrea ar fi primit de la Irina Paula Jianu foloase necuvenite in cuantum de 9.274.202.542 de lei vechi, in schimbul numirii si mentinerii acesteia in functia de inspector sef al ISC.

USL- PNL Teodor Atanasiu – 54.87% – Acuzat de mobilizarea electoratului din Transilvania si Banat la referendumul din data de 29 iulie 2012 prin sensibilizarea acestuia cu recompense in bani si alte foloase materiale.

USL- PSD Liviu Dragnea – 68% – Dosarul “Referendum”. Potrivit procurorilor, Dragnea ar fi utilizat un sistem informatic complex ce permitea unui numar restrans de persoane sa obtina, in timp real, informatii despre numarul de votanti si modul cum s-a votat in sectiile de votare.

USL- PNL Dian Popescu – 54% – Acuzat de dare de mita, fals, uz de fals si complicitate la abuz in serviciu.

USL- PSD Deputatul Ion Stan – 66% – Stan ar fi cerut denuntatorului aproximativ un miliard de lei vechi pentru a achizitiona benzina pentru cele 600 de masini pe care intentiona sa le foloseasca in campanie.

USL- PNL Victor Paul Dobre – 69.9% – Pe 10 august, Parchetul a cerut Camerei Deputa?ilor avizul pentru inceperea urmaririi penale a lui Dobre care, alaturi de secretarul de stat Ioan Cabulea. Acestia au transis Curtii Constitutionale o adresa prin care precizau ca MAI nu-si poate asuma numarul de alegatori.

UDMR Laszlo Borbely 88% – Acuzat de de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere.

Sa ne fie de bine.

 

sursa foto / documentare