Idiocracy is now

Prostie e suficienta. Partea buna e ca inca mai sunt oameni inteligenti dar partea proasta e ca exista o organizatie al carei prim scop e indobitocirea. Vorbesc bine inteles de BOR.

Daca tu ca persoana tanara cu acces la informatie crezi tot ce ti se toarna pe gat de catre pedofili, hoti si betivi in sutana ai o mare problema la mansarda. Circula de ceva vreme pe facebook un articol care suna cam asa:

Mergeti ACUM sa va schimbati buletinele (va rugam mult sa distribuiti pe toate retelele de socializare)

Am citit articolul din curiozitate, vroiam sa vad si eu care era marea problema cu buletinele. Ei bine pe scurt in articolul respectiv daca buletinul iti expira anul viitor esti indemnat sa il distrugi sau sa il faci pierdut ( ori ii dati foc, ori il aruncati! Dupa care mergeti frumos la Politie, depuneti o cerere, si declarati: “Am pierdut buletinul, a luat foc, l-am uitat in tren, habar nu am ce s-a intamplat”.)

Totul pentru a ti se elibera un buletin nou cu valabilitate de 5 ani. Trecem peste faptul ca distrugerea buletinului este o contraventie si indemnarea la distrugere e o infractiune.

De ce esti indemnat sa iti pierzi zile bune la evidenta populatiei cand tu ai un buletin valabil? Pai cum de ce. Pentru ca incepand de anul viitor se vor elibera buletine cu cip. Sau cum ii spun popii pecetea antihristica.

Cat de indoctrinat trebuie sa fi sa pui botul la tampenia asta?????

Aceeasi situatie e si cu cardurile de sanatate. BOR-ul indeamna turma sa nu le accepte doarece card scris invers e drac adica e pacat. Daca mergem pe acelasi principiu cand ti se cere sa dai bani la biserica trebuie sa refuzi pentru ca dai scris invers e iad deci folosiind aceeasi logica e pacat.

O intrebare pentru popi: daca e pacat sa ai card de sanatate, cardul bancar (are si cip pe deasupra) de ce nu se incadreaza in aceeasi categorie, si il purtati in buzunar? Doar scris invers tot drac se scrie iar cipul tot  pecetea antihristica ramane. Logica voastra de ce nu se aplica in cazul asta?

Telefoanele, masinile, calculatoarele, imprimantele, tipografiile, utilajele pentru lumanari toate folosesc sau au nevoie, ca sa functioneze, de cip-uri si/sau carduri. Dupa logica asta ar trebui ca tot ceea ce vinede BOR-ul sa fie lucrul dracului. Pentru a va respecta cu adevarat dogma ar trebui sa va intoarceti la piatra si bolovan. Pentru ca nu cred ca mai gasiti pe cineva care sa va produca un ciocan fara un CNC, deci cu cipuri si carduri.

Sunteti ipocriti si incurajati indobitocirea.

Cat despre buletin cu cip si card de sanatate sau un singur card cum vor fi ele in forma finala eu le voi accepta. Rationamentul e simplu. Nu are de ce sa imi fie teama ca sunt amprentat. In caz ca ajung la urgenta, timpul petrecut cu identificare grupei sanguine, sau pana imi sunt contactate rudele pentru a afla daca am ceva probleme sau alergii poate trece ceva timp, timp poate fi folosit pentru tratament. Pentru ca toate datele vor fi disponibile printr-o simpla scanare a cardului. Orice medic de pe ambulanta poate sa iti spunca ca in situatii critice fiecare secunda conteaza.

Asa ca fratilor voi refuzati cardurile, eu o sa le accept pentru ca nu am de ce sa ma tem. Doar sa profit de pe urma beneficiilor!