Diferente de moralitate

Sunt convins ca fiecare individ are o limita a moralitatii. Dar nu ma gandeam ca in lumea civilizata poate existat o diferenta atat de mare intre moralitatea mea si ceea ce e considerat acceptabil pentru publicul general. Si aici includ copii de la 4 ani pana la pensionari de 80 de ani.

In weekend am vazut un link la Arhi. Evident curiozitatea m-a impins sa il vad si asta desi el recomanda sa nu il urmaresc. Dar am zis ca din moment ce e pe facebuci nu are cum sa fie chiar atat de rau. Again diferente de moralitate.

Ceea ce am vazut mi-a lasat un gust amar(putin spus). Nu credeam ca asa ceva poate fi public pe facebook. Click aici pentru cine vrea sa vada.

Am dat report la postarea respectiva deoarece nu mi se pare normal ca asa ceva sa fie la liber pe facebook. E plin internetul de site-ul de snuff ,cine vrea sa caute asa ceva e liber sa o faca. Mai ales ca la inceputul anului grupurile de facebook DumnezeuAtei si Agnostici Sibiu si alte grupuri private,  pe aceeasi tema au fost inchise in urma sesizarilor postate de catre grupurile de crestini.

Evident am primit raspuns:

raspuns

 

Acum nu stiu care e parerea voastra dar sincer prefer sa fiu bombardat cu postari care divulga nesimtirea preotilor si a BOR (chiar va rog) sau satire religioase decat sa vad asa ceva. Nu stiu voi, dar…..again e o problema de moralitate.

Concluzie:

Azi am inteles ca e moral sa postezi un filmulet in care niste fanatici religiosi (idioti) impusca in cap persoane care nu le impartasesc ideile lor cretine.  Dar nu e moral sa contrazici un grup de persoane care cred in ceva, fie ca e vorba de Dumnezeu, Alah, etc

Back to the Dark Ages!