Aici e tarlaua mea

In ultimul an am primit mai multe e-mail-uri in care mi se cereau cotatii pentru articole publicate pe blog sau reclama. Stiu ca nu am cine stie ce trafic sau postari constante  de aceea am si ofertat in concordanta

Blog-ul se numeste A place for my head si asa vreau sa si ramana. E pasiunea mea si nu urmaresc sa fac bani din asta. Dar nu refuz o ocazie atata timp cat e in conditiile mele. E locsorul meu virtual si eu stabilesc ce apare si cum  apare aici.

Nu am nici o problema cu persoanele care refuza pretul sau negociaza. E o piata libera. Am ajuns la colaborari de durata care mi-au adus beneficii financiare sau prieteni/colaboratori buni. Reclamele afisate acum inca imi aduc beneficii. Nu sunt foarte tentat sa renunt la ele pentru un proiect pe care nu il cunosc.

In acest sens in momentul in care sunt contactat pentru o colaborare nu sunt dispus sa renunt la multe din cererile mele, sunt insa dispus la negociere. Iar daca negocierea nu duce nicaieri, refuz. E atat de simplu. Iar acelasi lucru e valabil si pentru solicitant.

Daca acceptam toate solicitariile cred ca aveam acum 50 de advertoriale si reclame cat cuprinde pe site ceea ce nu imi doresc. E curatenie acum, zic eu