Sex-ul in codul penal

In Tibet, in urma cu multi ani, legea cerea femeilor sa se prostitueze pentru a castiga experienta sexuala inainte de casatorie.

In Arizona, Curtea Suprema de Justitie a decis ca sanii femeilor nu reprezinta parti intime.

In Indonezia, masturbarea se pedepseste cu decapitarea.

Regina dinastiei Tang Hu a adoptat o lege speciala in ceea ce priveste sexul oral. Aceasta a simtit ca daca o femeie ii ofera placere unui barbat, acesta ii va fi superior. Asadar, a hotarat ca toti demnitarii care o viziteaza, sa ii ofere o partida de sex oral. Asa ca la intalnirea cu acestia, regina isi dadea jos halatul, iar acestia ingenuncheau in fata ei, oferindu-i placeri … orale.

In Londa este ilegal sa fai sex pe o motocicleta parcata.

In Ilionois sunt interzise mai multe lucruri, printre care: nu ai voie sa ai erectie in public si nu ai voie sa dansezi nud. Interdictia privitoare la erectia in public nu a fost niciodata contestata la Curtea Suprema de Justitie, dar interdictia impotriva dansului nud a fost.

Virginele romane trebuiau sa isi pastreze virginitatea pana la 30 de ani. Daca incalcau aceasta promisiune, acestea erau ingropate de vii.

In Spania secolului 17, nimeni nu avea voie sa priveasca picioarele dezgolite ale unei femei, cu exceptia sotului acesteia. Ea avea voie sa isi expuna sanii goi, dar picioarele erau considerate ca fiind parti sexuale ale trupului si trebuiau acoperite in prezenta altor persoane.

Chinezoaicele nu au voie sa umble goale prin camerele unui hotel. Acestora li se permite nuditatea doar in baie.

Biserica Crestina timpurie, interzicea cuplurilor sa faca sex miercurea, vinerea si duminica. Pana in 1884, o femei care refuza sa faca sex cu sotul sau, putea fi trimisa la inchisoare.

In urma cu 600 de ani, egiptenii pedepseau violul cu castratrea. De asemenea, femeile care isi inselau sotii, ramaneau fara nas.

In Alabama, un barbat care incearca sa seduca o femeie cu inselaciune si promisiuni false, este pedepsit cu inchisoarea.

In Nepal, Banglades si Macao, este impotriva legii sa vizionezi filme care arata scene de sex ori care expun zone intime.

In Statele Unite este ilegal sa intretii relatii sexuale cu un cadavru.

In Franta secolului 18, prostituatele erau iertate daca erau dispuse sa se alature operei.

In Minnesota, este ilegal ca barbatii sa aiba relatii sexuale cu un peste viu.

In Detroit cuplurile nu au voie sa faca sex in masina, decat in cazul in care masina se afla pe proprietatea personala.

In Ohio, femeile nu au voie sa se dezbrace in fata unei fotografii a unui barbat.

In Washinghton DC, singura pozitie legala este cea a misionarului. Orice alta pozitie este considerata ilegala.

In Michigan, femeile nu au voie sa se tunda fara permisiunea sotului.

In Ventura County, California, este ilegal sa faci sex cu un caine sau cu o pisica… fara un permis special.

sursa acasa.ro

P.S NU UITATI DE CONCURS