Alte legi tampite (in Singapore)

Mai tineti minte postul Sex-ul in codul penal revin cu niste legi noi de data asta mai generale…cateva legi din Singapore. (un oras foarte frumos de altfel)

In cazul in care uiti sa tragi apa, esti pasibil de o amenda usturatoare.

Aici chiar sunt curios cum te prind vreau sa imi fac o vacanta in Singapore numai ca sa verific daca au camere in baie altfel… ar trebui ca un detectiv sa intre dupa mine in baie sa verifice (asta da meserie de cacat).

Sexul oral este permis doar ca preludiu. Asa, ‘sec’, e ilegal.

Pai si daca merg pe strada si se ofera o domnisoara sa ma satisfaca ce trebuie sa fac sa o refuz??? si daca insista sa o iau la fuga??? SHIT Dude imi vine sa renunt al vacanta aia

Imbratisarile fara aprobare te pot arunca in inchisoare.

Pai si daca sunt mai dragastos ce naiba fac? :((

Fara fumat iarba. Se numeste consum de droguri. Si o sa mananci puscarie pe paine ani buni.

NU, nu e prea mult nu mai merg in Singapore.

Fara ‘remarci’ adresate domnisoarelor. Fiecare cuvintel te va costa bani grei.

Dar daca e invers ce se intampla?

Fara glume proaste. Daca te apuci sa tragi de pantalonii tovarasului cu scopul de a-l dezgoli, platesti. Nu conteaza ca el gusta gluma. Politistii din Singapore sunt lipsiti total de simtul umorului.

Ma da astia au capul adanc infit in fund!!

Fara cadouri de genul revistelor Playboy. Se cheama ca esti in posesia materialelor pornografice. Daca le tii pentru tine, e ok. Daca le daruiesti, platesti.

Un Playboy nu as face cadou l-as pastra pentru mine. (Pentru articole la ce naiba te gandesti )

Nu ai voie sa folosesti contul altora de internet. Se cheama hackuit. Nu conteaza daca este al sotiei, amantei sau al fiicei. Chiar si cu aprobare, nu ai voie! Pentru o abatere de genul… sunt multi cei care ti-au pregatit un ‘pat in celula’.

Si daca mie imi e prea lene sa ma ridic din pat nu pot sa ii spun cuiva sa intre pe net si sa imi verifice mailul? Prea nasol..

Homosexualitatea este ilegala.

Daca te simti cu musca pe caciula, stai acasa. Aici nu te intreaba nimeni nimic.

Dupa 10:00 trebuie sa-ti papi grisuletul si sa dormi.

Intalnirile prin oras cu mai mult de o persoana se cheama gasca/banda. Si vei fi chestionat de organe. La fel si amicii tai. Si cadn ma gandesc ca prin primii ani de facultate ne intalneam vreo 20 de persoane si dupa 10 inca mai ajungeau… asta cum se numeste… tentativa de revolta.

Si eu care credeam ca Romania e ciudata.