Gafa a la Real Hypermarket…

Ca sa ne dam sema cum se fac reducerile pe la noi.. de parca mai era nevoie de confirmare (adica fara cap [si mai exact nu sunt reduceri] )….

Cum totul e facut cam aiurea si nu e prea bine gandit e clar ca vor rezulta si gafe.

Aceasta gafa mi-a fost sesizata de Lavina… multumesc mult 😀

E hai sa spunem ca cei care au realizat revista au stat prost cu timpul si au facut totul in graba (sau au stat prost cu capul) si si ca a fost doar o eroare de redactare… incerc sa le acord circumstante atenuante si intru si la ei pe site sa verific adica aici si rasfoeisc catalogul asta pana la pagina 29 unde mi se confirma ca au stat prost cu capul….

Dovada:

Ok sa o luam simplu… se primesc toate datele de la … (de unde dracu le primesc ei) si se realizeaza revista.. in QuarxPress (cel mai probail daca nu li-l recomand costa costa cca 2.966 Ron) unde daca au venit datele gresit se pot corecta sau se pot gresi prima oara… urmeaza verficarea asezarii in pagina, culoai, corectitudinea datelor din catalog, apoi tiparirea (unde iarasi se poate face o ultima verificare).

Ok toti pasi astia nu au fost de ajuns pentru detectarea erorii… dar cei care tin continutul paginii la zi ce pazesc.

Am pus link-uri catre site-ul real intentionat… nu pentru promovare (nu iau nici un ban) dar poate daca isi verifica statisticile si ajung pe aici o sa isi dea seama de eroare… sunt curios in cat timp..

Again mersi Lavinia.

Si ca sa il citez pe Alex hurry up and buy our krap