Cata nesmitire… publicitate pe site-uri

Sunt microbist din fire, dimineata cand ajung la birou sau  cum imi porneste windows-ul primele site-uri pe care intru sunt cele asa zise de sport (tabloidele romanesti) gen GSP, Prosport, sport.ro etc.. citesc ce ma intereseaza si ies…. incerc sa evit reclamele.

Daca cei de la gsp sunt mai relaxati din punctul asta de vedere (cu toate ca daca intri cu internet explorer cu un calculator mai slabut se blocheaza) cei de la prosport sunt cu adevarat nesmtiti. Si spun asta ca sa nu ii fac porci, hadicapati sau alte insulte mai grele.

Tin sa precizez ca am o rezolutie maricica (1440 X 900) si totusi cand intru pe site-ul lor dau de asa ceva…

Nici nu se mai intelege la ce se face reclama. Sunt cel putin 4 suprapuse….. cu adevarat o imbecilitate.

Daca nici trusutul MediaPro nu are bani sa isi sustina un site…. Dar cat trebuie sa te injosesti sa accepti ca reclama ta sa se intercaleze cu alte 3????

Nesmtire totala!!!!

Pentru cei care le afiseaza si ignoranta pentru cei care platesc sa li se afiseze reclama. Daca nu ai respect pentru imaginea ta cum putem noi consumatorii sa pretindem respect de la cei care se promoveaza asa?

Cred  ca cei de la ProSport sunt multumiti de banii pe care ii primesc iar cei care au platit reclamele merg pe ideea: “Orice reclama e buna atata timp cat ti se scrie numele corect”.

Numai bine!