Top 10 Cele mai "speciale" licitatii pe eBay si criza economica!!!

Se stie ca eBay poate fi un loc pe cat de fascinant si profitabil pe atat de ciudat si plin de oameni “speciali“. Asa ca am decis sa va prezentam, pe timp de criza economica, un top al celor mai ciudate, deosebite, scandaloase, memorabile, ba chiar istorice licitatii pe eBay! Poate va vor inspira mai mult sau mai putin. Go…

Pe locul 10 avem celebrele “Iubite imaginare“! Cum, nu ati auzit de aceste licitatii? Groaznic. Care-i treaba, mai multe domnisoare si-au pus la licitatie serviciile ca “iubite imaginare“. Castigatorii licitatiei primeau astfel o serie de poze cu respectiva domnisoara, detalii si cateva scrisori de dragoste personalizate, cu ajutorul carora puteau sa afirme linistiti ca au o iubita. Da, a fost o afacere de succes si “iubitele imaginare” si-au vandut scrisorile, pozele si cine stie ce le-au mai dat baietilor, ca painea calda.

Locul 9 este ocupat de un domn, “special”. Acesta a vrut sa vanda o rochie de mireasa. Nimic “special” nu? Era rochia fostei sale sotii. Inca nu e “special”? Ca descriere a scris un imens text despre fosta lui sotie iar in rubrica de ilustrare a produsului a pus o poza cu el, imbracat in rochia respectiva. Acum e ok nu?

Pe locul 8 avem un rol intr-un serial! Producatorii show-ului tv “Ally McBeal” au folosit odata eBay-ul pentru a scoate la licitatie un rol din cadrul serialului. Parca nu e destul de picata treaba nu? Ar fi fost ceva mai interesant daca era un serial erotic, unul cu pitici, bunici si zane porno. Super…

Locul 7 este ocupat de un… rinichi! Un barbat a incercat sa-si vanda rinichiul pe eBay, ca vorba aia, e bun si unu singur, nu? Din pacate este ilegal sa comercializezi organe. Ce trist. Oricum, omu a avut inspiratie. Sunt curios ce poza a pus la descrierea produsului…

Pe locul 6 avem… niste unghii?! O fata si-a taiat intr-o seara unghile de la picioare si s-a gandit ca ar fi tare sa le vanda pe eBay, o idee buna si chiar profitabila. Tanara a primit pe 10 unghii taiate incredibila suma de 1 $. Ieftin ce-i drept dar gandul ca un om este fericit ca ti-a cumparat unghile on-line, e nepretuit.

Pe locul 5, pe locuri, fiti gata… Guma de mestecat a lui Britney Spears! Pf. Cineva a fost inspirat si a pastrat guma celebrei artiste, gasita undeva intr-un hotel din Londra. S-a gandit putin si a ajuns la concluzia ca ar fi ceva daca ar vinde-o pe eBay. Desi a fost o licitatie ciudata, guma lui Brit a ajunsa la suma de 263 de $. Un fan Britney Spears probabil o are inramata undeva prin casa, in altarul sau special dedicat artistei.

Locul 4 este bantuit si ocupat de… o fantoma. Da, o fantoma. Intr-un borcan. Da, stim, super tare. Ce nu stim e cati bani a facut dar suntem siguri ca acum este intr-un loc mai bun. Ce inima rea sa ai sa vinzi o fantoma, singuratica si trista. Ce om crud. Daca era fantoma unui catel dragalas si jucaus?

Pe locul 3 avem un sandvis cu Fecioara Maria. Cineva a pus la licitatie un sandvis pe care, in urma prajirii pe gratar, a aparut chipul Fecioara Maria. Aleluia! Gustarea divina a fost vanduta cu 28.000 de $. Unii oameni au pur si simplu prea multi bani de risipit nu-i asa? Oare la shaormeria din colt se intampla miracole la… lipie?

Pe locul 2 o avem pe, deja celebra, domnisoara care isi vinde virginitatea pe eBay. O tanara studenta, Natalie Dylan, si-a scos la licitatie virginitatea dupa ce a citit un articol despre o femeie de origine peruviana care a facut acelasi gest, dar nu a onorat castigatorul. Nu a iesit combinatia. Suma ceruta de Natalie a fost 1 milion de $ iar acum a ajuns la suma de 3,8 milioane.
Ca fapt divers, ea nu vrea sa isi piarda scumpa inocenta cu orice, Dylan are preferinte, comunica cu cei ce liciteaza si vrea sa faca cea mai buna alegere. Barac Obama, preferatul ei, nu participa din pacate la licitatie. Asa e cand esti presedinte, nu mai ai timp de licitatii

Am ajuns la locul 1, unde linistit si acum celebru sta, Dante Knoxx, un muzician in varsta de 24 de ani, din Bournemouth, UK, care si-a pus la bataie pe eBay… sufletul! Suma de intrare in licitatie a fost stabilita la 25.000 de lire iar pretul de “Buy It Now” setat la 700.000 de lire.

Dante dorea sa foloseasca banii intr-un scop nobil si anume sa-si finateze trupa, insa licitatia a fost anulata din cauza unor nerespectari ale regulamentului. eBay nu permite punerea in licitatie a unor “obiecte” intangibile. Acum, daca stam sa ne gandim si virginitatea este oarecum intangibila, dar se vinde, pe bani multi! Chiar si o tanara din Romania a urmat exemplul lui Natalie si si-a pus la bataie “inocenta” pe un site din Germania.

sursa: ProFm