Datoriile trebuie platite

John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea şi el o obsesie pentru frumoşii sâni ai reginei!
Ştia bine că, dacă i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte.
Într-o zi, John nu mai rezistă şi îşi face cunoscută dorinţă lui secretă magului Merlin. Băiat orientat, magul găseşte o soluţie pentru a satisface dorinţa acestuia dar numai contra a 1000 monede de aur. John acceptă fără să ezite!

În dimineaţă următoare, magul Merlin prepară o pulbere urticanta şi o pune în sutienul reginei, în timp ce ea îşi făcea duşul. Imediat ce regină se îmbrăca începe să simtă o mâncărime din ce în ce mai mare. Regele Arthur îl convoacă imediat pe vrăjitor, pentru a-i cere un remediu, iar acesta îi spune că doar o salivă specială, aplicată timp de 4 (patru) ore ar putea trata această teribilă urticarie. A mai menţionat că din testele efectuate în laborator, a observat că doar salivă lui John ar avea aceste caracteristici speciale.

Regele îl convoacă imediat pe John, care deja îşi luase antidotul pentru pulberea urticanta. Aşa se face că John are ocazia de a săruta (la ordinul regelui!), pentru câteva ore bune, sânii pe care îi visase dintotdeauna şi pe deasupra vine sărbătorit de curte că un erou !
Înainte de a se întoarce la moşia lui, John este oprit de vrăjitor, care îi reaminteşte datoria de 1000 de monede de aur. Surpriză, însă, John, deja satisfăcut, refuză să plătească, mizând pe faptul că magul nu s-ar fi putut confesa, fiind complice la ceea ce s-a întâmplat.

În dimineaţa următoare, însă, magul Merlin pune aceeaşi pulbere urticanta în chiloţii regelui ……..

Morala :
Platiti-va datoriile

via: