Si ne mai miram ca suntem in criza

Pentru cei care nu inteleg de ce suntem in criza, uitati un indiciu.

Buna ziua, Sunt in ipostaza neplacuta de restantier la banci. Asta din cauza ca sunt somer. Am credite la 3 Banci.

La ING am un credit de nevoi personale si o descoperire de card ( total 12000 lei), la Raiffeisen Bank am un credit de nevoi personale de 6000 de Euro, iar la BRD am o descoperire de 3500 de lei. Am avut un loc de munca care imi permitea sa achit toate aceste rate. In prezent sunt somer , iar din 642 de Lei pe luna nu pot sa achit nici o rata. La ING au trecut la executare silita, la Raiffeisen Bank urmeaza sa ma imprumut de 260 de Euro si achit jumatate de restanta ca sa pot sa cer reesalonarea creditului.

Nu am nici un bun pe numele meu. Nu sunt casatorit , nu am copii, tot ceea ce detin este buletinul si somajul. Vreau sa stiu unde se poate ajunge cu executarea silita in acest caz. Mentionez ca la ING le-am facut o notificare scrisa precum ca sunt in somaj si nu o sa pot sa achit ratele. Au ignorat-o. Asteprt un raspuns si va multumesc.

sursa: Urban Iulian

Cat dracu castiga omul asta de isi permitea asemenea credite? Si mai ales daca a luat asemenea credite ce dracu a facut cu banii? Tinand cont ca a luat imprumut de la banci peste 40000. Cat de stupida a fost politica bancilor care au dat atatia banii fara ca tipul sa aiba vre-o garantie?

Daca mai aveti nevoie de explicatie continuati:

criza_financiara

sursa pozei: nu o mai retin daca proprietarul o vede il rog sa ma anunte