O noapte nedormita

Ieri seara, pe la 21:30 am iesit la o terasa cu Niccolle si Zabeckss. Totul perfect, mai putin faptul ca eu eram sofer asa ca singura interactiune pe care am avut-o cu sticla de bere a fost indirecta. Si anume inghiteam in sec de fiecare data cand Zabeckss mai lua o gura.

Eh,peste asta s-a putut trece, asa ca a fost o seara misto. Pe la 12 fara ceva am dus-o pe Niccolle la lucru iar pe Zabeckss acasa, dar mie imi statea capul doar la patul ce ma asteapta acasa. Un somn adanc, neintors, ca de bebe,asta imi doream eu si parca drumul pana acasa era mai lung ca niciodatata.

Pana la urma ajung acasa si ma arunc in pat. E exact cum mi-l imaginam pe drum. Nu cred ca dureaza mult si atipesc, dar daca as fi dormit cum spuneam mai devreme nu aveam ce sa va povestesc acum 🙂 Deci dupa mai putin de 2 ore adica pe 2 fara ceva ma trezesc niste tantari care faceau chef.

Incep sa blestem momentul in care am uitat sa bag raidul in priza si plec la vanatoare. Ei aici am dat de dracu` pe la 2o si ceva de tantari omorati am pierdut sirul nu stiu unde dracu au stat ascunsi atatia dar la spatiul mic pe care il avem acum numarul e imens.

Inca ma mai scarpin dupa muscaturile de aseara, deci daca ne vedm azi si eu ma scarpin,imi cer scuze, dar sa stiti ca sunt piscat de tantari nu sunt nespalat.

Iar daca sunt putin mofturos sau mai artagos am si o scuza. Dovada aici:

In cadrul primei investigatii neuronale in ceea ce se intampla cu partea “emotionala” a creierului atunci cand nu dormim , rezultatele au sugerat ca in timp ce o odihna potrivita ne regleaza dispozitia si ne ajuta sa facem fata situatiilor , privarea de somn face exact opusul , crescand sensibilitatea creierului la emotii negative , oferind experiente sprecifice depresiei si anxietatii.

sursa: aici