Nu ma intereseaza ce ai de zis

In blocul in care stau cu chirie, momentan, impreuna cu Niccolle daca vrei liniste inchizi geamul atfel esti distras de trafic si de copii care se joaca pe afara. Dar, daca esti obisnuit cu astea nu ai nici o problema. Problema apare cand o bezmetica care are chef sa vorbeasca la telefon iasa pe geam. Si cum blocul are o rezonanta aparte ceea ce discuta ea in particular deranjeaza pe toata lumea. Cel putin cei cu geamurie deschise.

[Pauza]

Bineinteles ca nu are nimeni chef sa asculte ce are de zis una care nu stie ca nu intereseaza pe nimeni ce vorbeste la telefon. Asa ca ai doua solutii fie certi cu “vecina” ca la usa cortului fie gaseti o solutie sa o faci sa taca sau sa intre in casa.

[pauza]

Cum sunt prea bine dispus azi, deci nu am chef de cearta si plus de asta nu sunt genul care sa se tiganeasca, am ales a doua varianta. Solutia foarte simpla.

[pauza]

Ies pe geam si ma joc la telefon fara ca macar sa ma uit la ea sau sa o bag in seama. In mod normal ar trebui sa se simta si sa intre inapoi in casa. Asta daca are putin bun simt. Sau nu vrea sa aflu ce vorbeste ea la telefon.

Lamurire:

[pauza] = iesit pe geam si jucat pe telefon

Pana la urma a terminat conversatia,Niccolle a obtinut linistea de care avea nevoie si eu am realizat ca “vecina” e o intretinuta.Cum? Simplu, a repetet de doua ori propozitia “Dar nu mai este bani!”

De parinti sau de “sponsori”? De asta nu mi-am dat seama, chiar nu m-a interesat.

L.E.

Se pare ca si-a rezolvat problemele sau s-a prins ca ies si eu pe geam daca nu sta dracu in casa, cert e ca nu a mai iesit de ceva vreme.