S-a nascut Anticristul, si eu am aflat cine e

Da am descoperit cine e Anticristul, nu singur dar asa cum spune si pastorul american Tim LaHaye Anticristul e roman:

Antihristul nu va fi american, asa ca nu este posibil sa fie Obama. Biblia precizeaza clar ca Antihristul va proveni dintr-un loc obscur, cum este Romania, a declarat pastorul in varsta de 82 de ani.

sursa:

Mai jos sunt vulgaritati

Ceea ce spune pastorul asta senil e adevarat. Anticristul e roman si il cheama BASESCU! Da ma, in pula mea, BASESCU e Anticristul. Dupa ce urmaresti antenele, realitatea TV sau mai ales “In Gura Presei” nu poti sa deduci decat asta. Basescu e vinovat pentru tot raul din tara asta, momentan.

O sa fie invinuit in curand de Gripa porcina, de razboaiele din Irak si de faptul ca babuta de la 3 a cazut pe scari, etc. Ia mai da-0 in pizda masi de treaba. Hai sa va spun sincer ceva: O SA IL VOTEZ PE BASESCU oricum nu ai pe cine sa votezi.

nu pot vota cu Oprescu, pentru ca nu a facut nimic pentru Bucuresti. Nu pot vota cu Antonescu pentru ca nu are nici o idee despre nimic. Nu pot vota cu Geoana pentru ca ar insemna sa votez cu Nastase, Mitrea si restul camarilei pesediste de care am scapat in 2004.

sursa:zoso.ro

Ca sa fiu si mai clar, mai ales pentru antenele lui Voiculescu (PC, securist, comunist, motanul felix) nu o sa votez PSD+PC pentru nimic in lume. Ii multumesc lui Dumnezeu ca in 2000 nu aveam drept de vot si ar fi trebuit sa il votez pe Iliescu(comunistul corupt), pentru ca alternativa era Vadim(macar asta are doar probleme la mansarda).  Nu de alta dar cred ca daca ar fi trebuit sa fac pasul ala, as fi blestemat fiecare zi a celor 4 ani in care a fost presedinte.

P.S.

Sa mergeti la vot, sa nu ne trezim ca ajunge Becali in turul 2, nu de alta dar jur ca emigrez. Inca mai sper ca Romania nu e tara tuturor imbecililor.