Frustrari si obsesii

Azi m-am hotarat sa imi schimb parola de la mess si in acelasi timp sa vad ce mai am prin descrierea profilului de Yahoo. La sectiune Favorite TV Shows erau trecute o gramada de emisiuni, seriale pe care le urmaream si unele pe care inca le urmaresc. Nu erau trecute foarte multe din cele pe care le urmaresc acum, dar nu aveam nici cheful si nici timpul necesar sa modific profilul.

O modificare trebuia facuta neaparat. Mai exact, aveam trecut la sectiunea respectiva “In gura presei” cu Mircea Badea. Acel plamfet (cum se recomanda) nu il mai urmaresc de multa vreme. Nici nu imi mai amintesc ultima oara cand l-am urmarit. De ce?

Pentru ca omul asta e frustrat din cale afara de Traian Basescu. Orice om normal isi spune pararea odata, de doua ori, e inteles si apoi trece mai departe. Dar nu, pentru el Traian Basescu e o adevarata obsesie. In fiecare emisiune Presedintele e intors pe toate fetele si facut in toate felurile.

Pur si simplu mi-a disparut placerea de a urmarii emisiunea. Altadata statea sa ma uit desi imi picau ochii in gura de somn. Acum schimb direct postul cand il vad.

Al doilea motiv…. l-am auzit la radio. Un ascultator ii reprosa exact ceea ce spun eu mai sus. I-a raspuns cu o intrebarea:

– Ai people meter?

In momentul in care a aflat ca nu are a raspuns sec.

– Nu ma intereseaza parerea ta. Daca aveai te ascultam, dar asa nu ma intereseaza ce crezi

Mi se pare ciudat sa iti insulti audienta fie ea favorabila sau nu pentru ca pana la urma in functie de audienta pe care o are emisiunea lui are timp de emisie. Adica timp de publicitate deci bani.

Din punctul meu de vedere si un om care il uraste pe Basescu s-ar satura.

Cunosc(nu personal), si citesc un blogger declarat anti Basescu. Arhi, dar omul asta isi expune optiunea intr-un mod civilizat fara a ne baga pe gat parerea lui. Asa mi se pare corect.

Acum o intrebare.

Voi ce emisiuni, seriale urmareati cu placere si a-ti renuntat acum din diverse motive?