Discriminare

Au stat cativa bozgori la o bere si dupa vre-o 3-4 au ajuns la concluzia ca ungurii sunt discriminati in Romania.

Eu cred ca nu isi dau seama ca au mai multe drepturi decat avem noi romanii la noi in tara.  Una din cele mai mari probleme ale acestor indivizi fiind faptul ca “Documentele oficiale sunt redactate in romana si nu in maghiara”.

Pai daca suntem in Romania si vorbim de documente oficiale cum sa fie fratilor in maghiara? Doar scrie clar ca in Constitutia Romaniei. Limba oficiala este Limba romana.

Stiti care e replica la ce am zis eu mai sus:

Tokes: Constituţia României nu este Sfânta Scriptură

Nu ba idiotule, e legea fundamentala a Romaniei. Tara a carei cetatenii o detii, tara care te-a trimis in Parlamentul European ca reprezentant al ROMANIEI nu al Tinutului Secuiesc.

Si acum o dedicatie pentru distinsul si cei care gandesc ca el:

sursa filmulet: Nekocka

P.S
Termenul bozgor e folosit pentru a descrie idiotii cu idei din astea rasarite (provine din limba maghiara:„om fara tara”, „apatrid”, „nomad” si este considerat o insulta… intentia mea de altfel) si nu este adresat tuturor cetatenilor de etnie maghiara. Doar celor care nu stiu sa repecte tara in care s-au nascut.

P.S.2 Romania este data ca exemplu pozitiv de UE pentru nivelul ridicat de tolereanta fata de cetatenii de etnie minoritara si doleantele acestora