Bozgorii ne explica ce vor toti maghiarii

Intr-un post anterior pe aceeasi tema faceam o diferenta intre bozgori si unguri. De data asta vreau sa exemplific. Laszlo Tokes, Kelemen Hunor, Marko Bela si lista poat continua. Acesti indivizi cu cetatenie romana calca in picioare constitutia statului in care locuiesc, stat in a carui conducere participa, sau sa il reprezinta in Parlamentul European.

Si nu vorbesc de un articol oarecare ci de Articolul 1, Aliniatul 1

ARTICOLUL 1
(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

Mai departe

ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.

Legea fundamentala a tarii este foarte clara. Si totusi ei pretind ca e logic, normal ca Tinutul Secuiesc sa primeasca autonomie.

Fragment dintr-un interviu din ziarul adevarul

Platforma electorală a Partidului Popular Maghiar din Transilvania spune că judeţele Mureş, Covasna şi Harghita ar trebui să se bucure de autonomie, astfel încât să îşi poată făuri singură soarta. Vorbiţi în numele majorităţii maghiarilor din Ţara Secuilor?

Cred, ba pot să afirm cu tărie că majoritatea maghiarilor din aceasta zonă îşi doresc aceasta autonomie.

sursa

Genul asta de idiotenii care apar in presa si frecventa articolelor de acest gen creste odata cu apropierea alegerilor.  Pana la urma oamenii intregi la minte (cunosc si eu cativa de etnie maghiara), cred eu, nu sunt afectati in nici un fel de declaratile acestor indivizi.  Ei se bazeaza pe indiferenta romanului in perioada alegerilor. Sperand astfel sa atraga de partea lor extremisitii maghiari, care din pacate nu sunt putini (ex tembelul care il spanzura pe Avram Iancu)

 

 

Laszlo Tokes putea sa ramana in istorie ca si revolutionar, scanteia care a aprins revolutia din 89, motivul pentru care au inceput oamenii din Timisoara sa iasa in strada, etc… In schimb a ales sa devina un extremist, blamat de majoritatea populatie a tarii pentru a carei democratii a pus umarul.

Dar nebunia nu se opreste aici, acesti indivizi is doresc ca istoria sa fie uitata daca nu chiar rescrisa.  Pe placuta statui lui Baba Novac din Cluj e urmatoarea inscriptie:

Baba Novac, căpitan al lui Mihai Viteazul, ucis în chinuri groaznice de către unguri în data de 5 februarie 1601

Cetatenii romani de etnie maghiara doresc modificare placutei.

Motivul: Contine un mesaj ofensator la adresa maghiarilor

sursa:

Nu sunt rasist, ultra nationalist doar imi spun punctul de vedere.

P.S.

Desi nu se face nici o referinta la Avram Iancu in articol, eroului pasoptist este imaginea istorica a luptei impotriva maghiarilor.

[fbshare url=”http://www.lucisavu.ro/2012/03/17/bozgorii-ne-explica-ce-vor-toti-maghiarii/” type=”button”]