…it will never end

Steaua chiar joaca fotbal, asta spuneam acum cateva zile iar azi scriu despre demiterea lui. Intr-o tara normala, un club cu faima si traditia Stelei ar fi condus de un om cerebral, dar din pacate Steaua e condusa de “iluminatul” George Becali. Asa ca dupa o infrangere si un egal Ilie Stan e demis.

sursa foto

Dar sa nu vorbim prostii. Ilie Stan nu a fost dat afara din cauza rezultatelor. Ilie Stan a fost dat afara pentru ca nu a respectat indicatiile  tactice ale antrenorului de clasa mondiala Jiji “Razboinicul Luminii / Mihai Viteazu / Presedintele Romaniei / Europarlamentarul / Primarul Bucurestiului /etc.” Becali.

Ilie stan a fost demis pentru ca e iubit de galerie, cum e posibil sa fie adulat antrenorul si nu “conducatorul superm“. Fostul antrenor al Stelei a platit cu postul pentru ca a tinut pe banca de rezerve “marcatorul” Tatu, playboy-ul Mihai Costea,ca nu a jucat cu fundasul stanga pe postul de fundas dreapta, etc…

De fapt ceea ce il nemultueste pe “conducatorul mult iubit” e ca acesta a refuzat sa stea capra.   Ca Stan a acceptat o parte din “sfaturile” sefului e alta problema.

Orice as scrie, sau s-ar scrie e doar o pierdere de timp, pentru ca nimic din ce scrie in aceste randuri nu va schimba situatia de la Steaua.

O alta ipoteza ar fi ca Becali ar fi vrut sa scape de Edi Iordanescu, si nu il putea da afara fara a-l supara pe tatal acestuia. Asa ca a impuscat doi  iepuri dintr-o lovitura, trei chiar. Pune un antrenor servil, scapa de Edi Iodanescu, pastreaza prietenia cu Anghel Iordanescu.

Dar o sa stim exact care a fost motivul real in cateva zile.