Vointa Sibiu 3 – 0 FC Vaslui

Daca pana acum ziarele de sport scriau: jucatorii sibieni au avut vointa sau n-au avut suficienta vointa de data asta trebuie sa scrie UMILINTA LA SIBIU. Pentru ca asta a fost la final. Umilinta, si nu doar scorul spune asta. Pana la urma victoria sibienilor e cu atat mai mare cu cat au ajuns in Liga I in ultimul moment.

Vasluiul echipa cu pretentii la titlu sau cupe europene a fost invinsa de catre o nou promovata, aflata la primul sezon din istorie in prima liga. Speram sa nu fie ultimul, iar la finalul campionatului Vointa sa inte in pauza de vara ca echipa din Liga I. Rezultatul acest meci ne da speranta ca la final o sa fie deasupra liniei de retrogradare.

In aceeasi etapa Dinamo a pierdut acasa cu 1-3 meciul cu alta nou promovata, Petrolul, o echipa cu traditie si cu un buget net superior sibienilor. Si ca sa fiu rau faptul ca Dinamo a pierdut acasa, nu e ceva neobisnuit. E bine cunoscut faptul ca evolutia jucatorilor dinamovisti e afectata de scandalurile din interiorul conducerii. Care desi nu sunt prezentate in presa se desfasoara in spatele usilor inchise.

Ca si o incheiere a parantezei, victoria Petrolului, e o surpriza (placuta) dar surpiza cea mai mare a etapei ramane victoria Vointei Sibiu cu 3-0 in fata Vasluienilor.

pt rezumat si video

Scor de pus in rama:

Vointa Sibiu 3 – 0 FC Vaslui

P.S.

Fostul antrenor al Vasluienilor, sibianul Viorel Hizo, a fost in tribune. Oare cat o sa dureze pana e chemat inapoi?