Nu votez usl!

De cand am inceput sa inteleg si eu cat de cat fenomenul care se desfasoara in Romania sub numele de “politica” am prins o antipatie imposbil de masurat fata de PDSR->PSD si acum prin conjuctura USL (o sa revin mai jos).

Fata lui Iliescu am urat-o pana sa fac legatura cu mineriade, pana sa inteleg faptul ca a fost catelul familiei Ceausescu sau “porumbelul care zbura la Moscova” sa dea raporul mult iubitului partid comunist.

Iliescu o sa ramana in istorie ca primul presedinte al Romaniei democrate, primul presedinte cu 3 mandate, desi prin constitutie sunt permise doar 2. Si nu m-as mira ca in scoala copii si nepotii mei sa afle cat de iubit si capabil a fost presedintele si omul politic Ion Iliescu. Doar scoala a facut-o pe vremea raposatului cand astfel de practici erau normale, iar istoria e scrisa de invingatori.

PSD-ul (si USL-ul) isi asociaza imaginea cu “iubitul conducator, eliberatorul de sub comunism” pentru a castiga voturile celor care inca mai cred ca Iliescu a condus revolutia din 89 pentru a da puterea in mana poporului…. bulshit.

O alta persoana careia i se datoreaza”iubirea mea eterna” catre PSD e BOMBONEL. Adrian “va invit sa imi mangaiati ouale” Nastase. Proaspatul condamnat (din pacate cu suspendare) si in continuare anchetatul fost premier al Romaniei.

sursa foto

In acest moment oamenii reprezentativi ai PSD-ului sunt aceste doua personaje pe care eu le “admir” extraordinar. Un fost (si actual) comunist si un infractor condamnat penal.

Legat de PNL, in ochi mei, si-au pierdut ultima farama de respect in momentul in care au decis sa se asocieze cu PSD-ul.

 E atat de simplu