Cristian Gog

Dupa semifinalele de la “Romanii ai talent” eram impartint intre Cristian Gog si Krem asta desi prestatia lui Krem a fost ceva mai slaba decat in calificari. In finala, show-ul lui Krem a fost bun, chiar  mi-a placut partea cu Nirvana,  iar  Cristian Gog m-a cam plictisit la inceput dar a terminat spectaculos. Am fost foarte dezamagit ca in ultimii 3 nu a fost si Krem dar cred ca totusi a pierdut pe mana lui cand a ales sa puna si teatru in scena iar el a fost votat in primul rand pentru muzica.

Castigatorul a fost ales, show-ul s-a terminat iar eu sunt multumit  ca unul din favoritii mei a castigat. Problema mea e ca s-au trezit o gramada care sa il critice. Ca au fost trucuri ieftine, simple, ca e iluzionist slab, sau ca e un imposor, etc.

Daca au fost trucuri ieftine sau simple nu pot sa spun, dar show-ul facut de el a fost excelent. Pana la urma asta a fost ceea ce a contat. Iar cat despre cei care il acuza ca e un impostor ca nu e nimic magic in ceea ce face…. fratilor daca ati ajuns la varsta la care stiti ce inseamna cuvintele impostor, iluzionist sau mentalist si inca credeti in magie aveti o problema…

Traim in Romania asa ca va trece mult timp in care acesta va fi insultat, acuzat da fals etc dar ceea ce ramane e numele lui in dreptul castigatorului si banii… 120.000€. Sunt convins ca sunt destui iluzionisti mai buni ca el, doar ca el a avut coaie suficient de mari sa incerce.

In incheiere…..Felicitari Cristian Gog!

sursa foto