Cand ai nevoie

rent a ca sibiu

Rent a car / inchirieri auto Sibiu

Acum cativa ani am trecut print-un accident destul de urat, accident din care am scapat, cu mare noroc zic eu, fara nici o zgarietura.  Dupa acel “incident” masina a ajuns la fier vechi, fiind imposibil de reparat. Cum spuneam la momentul respectiv a trebuit sa ma intorc la Orastie pentru rezolvarea formalitatilor.

Problema e ca eu am ramas fara masina, la vremea respectiva, printre prieteni eu eram singurul cu masina. Si cum lucrurile tind sa treaca de rau la groaznic persoanele care puteau sa imi dea masina nu erau in localitate.

Asa ca solutia logica a fost sa caut sa inchiriez o masina. Si bineinteles ca romanul afacerist din nastere a incercat sa imi ia pielea de os. Nimeni nu avea masini libere din gama low-cost.

Norocul meu e ca am avut ocazia sa cunosc pe cineva care detine o firma de rent a car in Sibiu. Acea persoana care mi-a sarit in ajutor fara sa stea pe ganduri. Mi-a imprumutat masina fara nici un cost. Eu doar am bagat benzina. Iar in momentul in care am returnat-o m-a certat de ce am dat banii pe spalatorie.

Sunt gesturi care nu se uita si pentru care voi ramane vesnic recunoscator. Asa ca daca vre-o data aveti nevoie sa inchiriati o masina, sau de orice fel de serviciu rent a car, transfer aeroport in Sibiu sau oriunde puteti apela cu incredere la ei si puteti fi siguri ca o sa fiti tratat cu respect si foarte important nu o sa incerce sa va ia “pielea de pe os” sau sa profite de necazul sau urgenta voastra.

Voi ati avut cazuri in care un strain v-a ajutat fara sa ceara nimic in schimb?