Tu nu ai dreptul sa raspunzi

Inainte sa inceapa EURO 2012 jucatorii francezi au fost facuti praf de catre presa. Probabil cel mai atacat jucator a fost Samir Nasri. Acesta declarand ca mama s-a a fost foarte afectata de ceea ce s-a scris in presa legat de el. Nu stiu ce s-a scris inainte de EURO dar sunt de parere ca atunci cand esti atacat trebuie sa raspunzi.

El a facut asta in doua moduri. In primul rand a inscris in meciul cu rivala istorica, Anglia dand peste nas celor care il contestau. Iar apoi i-a raspuns jurnalistului care l-a insultat inainte de EURO.

Acum pentru ca a avut coloana verebrala si nu a stat pres pentru presa el risca sa fie supedant 2 ani de la nationala si amendat de FFF.

Incercati sa va puneti in locul acestuia, sa fiti facut praf de cineva, iar parintii tai sa aiba de suferit din cauza asta. Cum ai reactiona? In locul jucatorului, care apropo tocmai a iesit campion cu Manchester City, mi-as pastra deminitatea si m-ar durea in fund daca mai sunt chemat la nationala.

Eventual mi-as cere scuze ca am fost surprins pe camera. Dar junalistilor nu!

sursa foto

L.E.

Bineinteles ca toti jurnalisti, indiferent de nationalitate, il considera huligan pe acesta pentru ca nu accepta sa sa fie insultat. Invers nu e voie.