Categoria de bugetari pe care nu o suport

Din pacate aceasta categorie de bugetari, de care vorbesc eu,  este cea mai numeroasa si cea care a fost prezenta la mitinguri sa urle jos Basescu. Sunt acei multi care au impresia ca sunt cei mai buni, personal indispensabil al institutiei in care lucreaza. Si nu conteaza daca sunt sefi de institutie, portari, spalatori de bude sau pur si simplu impingatori de hartii, impresia e aceeasi.

Vreau sa va spun de o initiativa avuta de Tudor Popa (www.cemerita.ro) foarte buna pentru Sibiu. Initiativa pe care cu ajutorul unor sponsori, a pus-o in practica. Foarte pe scurt, acesta a rugat sibenii sa voteze locurile in care sa amplaseze rasteluri de biciclete, rasteluri car vor fi amplaste gratuit. Detaliile campaniei derulate de acesta aici.

Dupa ce sibenii au votat locatiile acesta s-a apuca de instalat rasteluri. A ajuns si la Teatrul Gong unde bugetarul indispensabil institutiei i-a interzis:

Eu: Bună ziua, aş vrea să vorbesc cu directoarea. Cum pot lua legătura cu dânsa?
Portarul: Dar ce vrei să vorbeşti cu ea?
Eu: Derulăm un proiect în urma căruia instalăm rasteluri de biciclete prin tot oraşul. Am vrea să punem unul şi la dvs., în faţa Teatrului Gong, pentru că am văzut că vin mulţi biciclişti aici şi nu au unde să-şi lege bicicletele.
Portarul: Nuuu, nu e nevoie de aşa ceva.
Eu: Lăsaţi să decidă asta dna. directoare. Cum pot lua legătura cu dânsa?
Portarul: Sigur nu va vrea să vorbească cu tine.

[…]

recomand  intreg dialogul

Acesta individ e exemplul perfect pentru categoria de bugetari de care vorbeam eu. Care desi sunt nemultumiti de ceea ce fac sau de salar, nu vor pleca niciodata din acel post, decat la pensie sau concediati. Va las pe voi sa spuneti de ce.

 sursa foto