Idei de convietuire din presa

Cititi din imagine titlul “articolului” publicat de varianta online a ziarului Cancan. Articol care se promova pe site-ul Prosport-ului. Nila, daca vede aceste poze aparent o sa ii rupa capul Danielei Crudu. Deci nu se cearta, nu o sa ii reprosesze ca a fost sa nu indecenta o sa ii rupa capul direct

Asta e normal in societatea noastra. Nu asculti barbatul ti se rupe capul. Sau cel putin asta da de inteles cancanul. In momentul in care cuvantul excitant apare in acelasi titlu cu ii rupe capu sau stat capra, ruptul capului devine o actiune fireasca.

Alexandu Cocieru spunea intr-un post ca “schimbarile pe termen lung se fac de jos in sus.”

Știu că doar educându-i pe cei mici să fie altfel vom face o schimbare, doar spunându-i nepotului că “dute-n pizda mătii” nu-i taman o replică pe care să o repete de dragul amuzamentului vom reuși să scoatem din caracterul națiunii nevoia de urinare în locuri publice. 

sursa: 

Copilul care intra pe site si citeste stirea asta va intelege ca pozitia capra e excitanta si daca femeia, fata de langa tine nu te asculta e ok sa ii rupi capul.  Asa apar copii care isi injura parintii la 7 ani, la 14 ani fumeaza. Iar fetele de 12-13 ani au, deja, macar un avort la activ.

Sunt de acord ca parintele trebuie sa se asigure ca odrasla nu ajunge asa. Dar din pacate, anturajul,  si accesul la informatie care e posibil acum, fac aceasta activitate tot mai grea. E tot mai greu dar nu imposibil.

Iar presa e destul de cinica incat sa te ajute sa nu reusesti. Iar cand copilul tau creste si, cu ajutorul lor, ajunge o lepra de om, va avea grija sa te numeasca parinte iresponsabil.