Clarificari

Inainte de referendum am intrebat si eu din curiozitate ce aveti de gand sa faceti 29. Voi mi-ati spus optiunea voastra doar eu am ramas dator. Eu impreuna cu sotia mea am ales sa nu mergem la vot. Daca ati urmarit blogul asta cred ca acest lucru destul de evident.

Dar nu asta e ceea ce doresc sa clarific, am ramas dator unor comentatori la acel articol:

Dan scria asa:

  1. Adunatura de basisti! Va dam jos chiorul nu mai stiti ce sa faceti…hahahahaha

In primul rand nu suntem o adunatura, suntem o comunitate, mica e adevarata, in care fiecare are o singura obligatie. Respectul fata de membrii. Cat despre comentariul tau este opinia ta o respect dar nu trebuie sa insulti ii insulti pe aceia care au alta parere decat a ta.

Probabil aceasta postare nu exista daca nu era miki care ma acuza ca as fi fost cumparat

  1. V-a cumparat Basescu pe toti nenorocitilor, […]

Opinia pe care o am este a mea si nu este influentata de nimeni si nu am fost platit pentru a o expune.  Nu cred ca mai are sens sa continuam discuta in acest sens.

Sa trecem peste.

In momentul in care am ales sa nu merg la vot mi-am asumat riscul ca cineva ar putea vota in locul meu.  La cat de incredibila e Romania nu m-ar mira ca acest lucru sa se fi intamplat deja. Pentru linistea mea sufleteasca am ales sa verific daca a votat cineva pe CNP-ul meu. Totul a durat 5 minute si va recomand si voua sa faceti aceasta verificare. Pasii care trebuie urmati ii gasiti aici:

http://www.apador.org/blog/cum-poti-verifica-daca-cnp-ul-tau-a-votat-fara-tine/

O sa va anunt cand primesc raspunsul. Cu toate ca nu o sa fiu pe deplin linistiti. O sa aflu doar daca s-a votat in locul meu la sectia de votare la care sunt arondat.  Nu si daca s-a votat in numele meu oriunde altundeva in tara. Totusi turismul electoral si-a facut treaba.