S-a amendat marele infractor

Asta a fost reactia unui comentator pe Turnul Sfatului care comenta la articolul despre actiunea politisitilor de la rutiera care amendau persoanele ce trec strada neregulamentar.

[…]am vazut cum amendau o femei de peste 70 de ani…in sfarsit au prins marele infractor[…]

E foarte bine ca sunt amendati si pietonii, nu doar soferii. In momentul unui accident pe trecerea de pietoni vina apartine si pietonului chiar si indirect. Soferul e obligat sa incetineasca pentru a putea sa acorde prioritate dar pietonul are obligatia sa se asigure si sa treaca prin locuri special amenajate.

Ei bine daca sunt soferii care mai reduc viteza la treceri, sunt foarte putini pietoni care trec prin zone special amenajate si sunt si mai putini aceia care trec regulamentar si se asigura inainte de a pune piciorul pe trecere. Acestia sunt oameni care mor cu dreptatea in mana. La propriu. Restul, cei norocosi, sa le spunem scapa cu o viata in scaunul cu rotile tot cu dreptatea in mana.

Hai ma ca e trecere sa opreasca da-l in **** mea

Nu aveti idee de cate ori am auzit asta. Am avut un prieten pe care de foarte multe ori l-am tras inapoi pe trotuar, pentru ca mergea pe aceeasi idee.

Masina e doar o bucata de fier care se poate defecta condusa de un om care poate sa greseasca

Nu e mai simplu sa te asiguri?

Sambata unul trecea strada pe o trecere de pietoni semaforizata pe culoarea rosie. L-am strigat si i-am spus ca il puteam baga in spital si el pe mine in puscare. Stiti care a fost raspunsul lui? Hai ma lasa-ma in pana mea.

Sincer pe el il amendam de 3 ori, pentru fiecare banda pe care a trecut aiurea. Si ca el sunt multi, iar printre ei o sa fie aceia fara noroc care nu o sa dea de un sofer care sa incetineasca sau chiar sa opreasca.

O cautare pe google

sursa  foto

L.E.

Ironia sortii..cum am publicat articolul tot pe Turnul Sfatului a aparut un articol cu o victima:

A traversat strada pe un loc nepermis si a fost omorat pe loc.

 Nu ii statea mai bine amendat decat mort? Intrebarea asta e pentru acei care contesta actiunea politistilor!