Omul asta nu are limite

De omul de care vorbesc e Basescu. Presdintele legitim al Romaniei. Care, cum spuneam intr-o postare anterioara e dat dracu. Daca pana acum se stia (conform lui Ponta) ca el controleaza presa romaneasca, excluaznd antenele, si cativa deminitari europeni si americani de prima mana. Mai nou se pare ca el controleaza si cel mai influent ziar britantic.

Zoso a preluat din The Guardian declaratia acestuia din 14 august si declaratia aceluiasi Ponta din 22 August de la Antena 3 (evident). Declaratiile mai jos:

Basescu ori e cel mai puternic si influent om de pe planeta asta ori Ponta ne crede idioti. Si tind sa cred ca premierul “Copy/Paste” ne considera suficient de tampiti incat sa credem tot ceea ce caca el pe gura si apoi e intins cu limba de sclavi lui Felix.

Cum poti sa fi atat de tampit sa declari ca Basescu dicteaza ce se scrie in The Guardian? Cat de prosti ne crezi?

Tine-o ritmul asta ca in noiembrie nu cred ca o sa mai aveti majoritatea. Suntem destui nemultumiti de Basescu si PDL dar prefer sa fiu nemultumit decat sa nemultumit si luat de prost (cum sunt acum).

P.S.

Vezi ca s-a terminat scandalul/tigania cu referendumul, poate luati si voi o masura anticriza nu de alta dar ati aruncat deja pe geam 20 milioane de euro.

sursa foto / sursa foto 2

L.E.

 Articolul din The Guardian si declaratia de la Antena3.