Aratati ca aveti coaie

USL-isti vor sa ignore decizia CCR si sa il suspende pe Basescu desi acest  fapt nu e constitutional. In acest moment nu stiu cum sa faca asta asa ca trag de timp spunand ca boicoteaza decizia CCR prin absenta din parlament.

Mic exercitiu de imaginiatie. Tu angajat la privat (probabil esti),intr-o zi vine seful sau superiorul tau si anunta ceva. Tu extrem de nemultumimt si revoltat decizi ca e cazul sa boicotezi si nu te duci la munca. Trece o zi, trec doua, iar a 3 zi, tu si boicotul tau sunteti concediati in baza articolului 65 din codul muncii. Iar acum somer esti si fara ajutor de somaj.

Ei bine parlamentarii nostrii (USL) nu pot fi concediati asa ca ii doar in fund (nici acolo) de faptul ca in loc sa mearga la munca ei stau bine mersi in vacanta sau nu chef sa stea la sedinta. Practic iau exemplul presedintelui care intr-un moment de criza politica profunda alege sa mearga in concediu. Probabil nu mai vrea sa ii fie deranjat somnul de lucruri marunte, de exemplu pentru a merge la munca.

  • PSD prin “presedintele de onoare” (eterna fosila) Ion Iliescu declara ca parlamentul ar trebui sa corecteze deciza CCR.
  • PNL prin Ioan Ghise va propune o serie de legi prin care sa impedice intoarcere lui Basescu la Cotroceni.
Dorintele celor 2 partide nu sunt constitutionale. Adica exact modtivul pentru care ei au cerut demisia lui Basescu. Can u feel the irony?
Daca parlamentarii acestia decid ca vor boicota, prin absenta, ar trebui sa renunte si la bani. Asa ca la sfarstul acestei luni si la sfarsitul lunii viitoare sa se faca publice fluturasii de salarii pe care sa se vada nu le-au fost platite aceste zile si tot atunci sa prezinte presei fluturasii cu luniile in care au fost in greva. Macar atat.
Daca nu se duca dracu la munca si sa faca ce isi doresc atat de mult. Sa ignore decizi CCR, sa il demita pe Basescu, dar apoi sa stea drepti in fata UE, FMI si Banca Mondiala cand acestia vor da de pamant cu Romania. Nu sa isi faca de cap si sa fuga in momentul in care trebuie sa suporte consecintele.
Iar pentru cei care spun ca nu trebuie sa lasam UE sa ne conduca va anunt ca UE nu ne conduce. Ceea ce trebuie inteles e ca Romania a adreat la un grup, puternic, (UE) si pentru a ramane in acel grup trebuie sa te supui unor reguli, reguli impuse de grup. Nu le respecti esti eliminat e atat de simplu. Sa vedem cat de bine o sa o mai ducem noi fara banii de la UE.
Concluzie pt USL-isit: life’s not fair