Si aici, si acum?

Asta a fost reactia tatalui, care isi conducea fiica la starea civila. Tatal de care vorbesc acum e Traian Basescu. Care inainte de a fi presedintele tarii, e tatal Elenei Basescu. Indiferent de simpatii sau antipatii e dovada de nesimtire iesita din comun sa strici cea mai fericita zii din viata unei femei, zi la care viseaza din copilarie. Pentru ca, in mod normal, ziua casatoriei e ce mai fericita zi. Peste foarte multi ani, din pacate, huiduielile acelor nesimtiti vor fi prima amintire, si e pacat. Cei care au venit acolo doar sa huiduie nici nu cred ca s-au gandit la importanta evenimentului.

De cata nesimtire trebuie sa dai dovada ca sa strici momentul special al uneie femei, a care singure vina e ca e fiica presdintelui. Cum te-ai simti tu ca in ziua nuntii, la botezul copilului tau sau orice alt eveniment major sa auzi in jurul tau huiduieli pentru ca cei de pe strada nu iti simpatizeaza tatal, nasul sau unul dintre invitati.

In curand se implinesc 23 de ani de cand suntem o tara democratica, dar cred ca mai avem nevoie de cateva milenii ca sa intelegem cum sta treaba cu democratia si nesimtirea.

sursa foto