Nu imi place sa fiu luat de prost

Se apropie alegerile asa ca tot ce se face acum e pentru asigurarea prezentei la vot si directionarea acestora intr-o anume directie. De data asta se incearca atragerea tiganilor, adica majoritatea asistatilor sociali.

Tiganii cu palate, precum cei din imagine sau din clip, au primit o lovitura dura in momentul in care mult blamatul Boc a decis ca daca nu iti platesti impozitul nu mai poti beneficia de ajutor de incalzire iarna. Pana la urma e logic, nu se poate sa nu contribui cu nimic dar sa ceri la nesfarsit.

Duduia de la primarie spune ca acestia nu au nimic pe nume si nu pot fi verificati decat daca finantele ar lucra impreuna cu angajatii primariei. De ce nu se face asta?

Tiganii astia, care nu am muncit legal o zi in viata lor au avut bani sa isi construiasca palatele. De ce nu se verifica exact cum au facut acesti bani poate totusi i-au obtinut legal, bullshit, si sunt acuzati pe nedrept.

Cat costa sa ridici un asemenea palat? Peste 100.000 euro, asta inseamna ca ei avut un venit care in mod normal ar trebui sa fie impozitat.  Acel venit trebuia sa aduca la buget 16%. Adica 16.000 de euro impozit. Si asta pentru un singur palat. Dar daca s-ar impozita toate? Cati bani ar intra la buget? Fac pariu pe cat vrei voi ca in Romana sunt mai mult de 1000 sunt astfel de palate si au costat peste 100.000 euro. Dar daca ar fi doar 1000, ar insemna cel putin 16 milioane de euro bani la buget. De ce nu se colecteaza banii astia?

E simplu pentru ca nu vrei sa superi tiganii, sunt multi ai dracu si sunt usor de “convins” sa mearga la vot sa voteze cum vrea cineva.

Sa revenim.

Dupa ce ca se lafaie in aur, in palate cat blocurile, in limuzine de zeci de mii de euro si nu platesc impozite dau dovada de mai multa nesimtire. Acestia vor sa li se calculeze impozitul pe casa doar pe suprafata parterului pentru ca e prea mult pentru tot palatul.

Adica impozitul pe care nu il platesc sa fie mai mic.

Sunt rasist pentru ca ma leg de etnia “asuprita” din Romania? Eu zic nu. Nu sunt rasist, vreau doar sa fim egali.

Eu daca incasez 200 lei, pentru ca am prestat un serviciu si nu am platit impozit ma trezesc cu amenintari de executare silita de la finante. Ei de ce nu au problemele astea?

De ce suntem noi luati de prosti?

sursa foto