Impresii CibinFEST 2012

Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie imi place la nebunie Oktoberfest-u` sibian. Daca la prima editie am fost doua zile la rand de data asta m-am limitat la o singura vizita, din pacate.

Pot sa va spun cu mana pe inima, ca nu m-am saturat sa ma dau pe dracoveniile moldovenilor. Pentru ca baietii sunt din Moldova, cea pana la Prut.

Nu stiu cine a  Andrei Dragan Radulet a venit cu ideea sa mute festivalul in Piata Mare, si bine a facut. Nu de alta dar cred ca CibinFEST-ul iarasi a depasit asteptarile. La ce puhoi de oameni era acolo, imi e imposibil sa cred la asta s-au astepta. Si eu nu am fost seara, cand e nebunie ci in timpul zilei. Seara cred ca era imposibil de trecut prin Piata Mare.

De bine se poate scrie o gramada. De rau nu prea ai ce, dar trebuie. Nu suntem romani daca nu vedem si partea goala a paharului. Eu zic doar atat. Era bine daca erau si ceva masinarii noi, au fost aceleasi ca si anul trecut. Cu doar doua exceptii. Au aparut in plus o caracatita si cinema 7D. Eu unul, ii astept si la anul, chiar daca vin cu aceleasi atractii.

Concluzie: daca ati fost va rog sa va spuneti parerea, iar pentru cei care nu ati ajuns va recomand, ca la anul sa nu mai ratati evenimentul. Chiar merita.

site-ul festivalui www.cibinfest.ro

susa poze

fotograf:  Sebastian Marcovici