Exemplu de credinta. Copil ucis de parinti

Doi tampiti au avut un copil, un bebelus, care acum la doar 5 luni e condamnat la moarte de cei care iau dat viata. In imbecilitatea lor acestia au ascultat ceea ce le spune religia si au decis sa nu isi lase copilul sa fie operat in Germania.

Fara aceasta operatie copilul va muri in cateva luni. Si sa nu va ganditi ca parintii au ales aceasta scuza pentru ca nu au bani si e mai simplu asta. Nu, din contra. Toate costurile operatiei sunt acoperite. Operatia e programata pe 26 mai 2013 iar ei nu ar trebui sa cheltuiasca nici un leu. Trebuie doar  sa spuna DA.

Articolul aici

E plin internetul de copii si adulti care incearca sa stranga bani pentru operatii care le pot salva viata. Iar imbecilii astia au decis ca e mai bine sa isi lase copilul sa moara decat sa incalce cuvantul domnului.

Imi spune si mie de ce idiotii astia nu pot fi decazuti din drepturile parintesti? Daca ei refuza tratamentul si mor, e alegerea lor dar de ce au ei drept de viata si de moarte asupra copilului. Sau se aplica proverbul romanesc “Eu te-am facut eu te omor!“?

Cum poti tu ca parinte sa te uiti la copil si sa iti spui, moare pentru ca asa vrea domnul… chiar daca eu te pot salva cu un singur cuvant.  Acum daca pentru noi asa ceva pare de neconceput sa stiti ca imbiecili ca astia doi mai sunt. In State o alta pereche de idioti si-a ingropat doi copii in decurs de cativa ani pentru ca au refuzat sa ii duca la medic. Au decis sa ii trateze cu rugaciuni si evident copiii au murit. Unul dintre ei murind de pneumonie care a pornit de la o banala raceala.

Religia a ramas in urma. Dogmele religioase nu se mai aplica. Dar sunt inca persoane care nu reusesc sa isi dea seama de acest lucru si le aplica cu sfintenite. Daca ar fi vorba doar de ei nu ar fi o problema, pana la urma selectia naturala functioneaza diferit. Dar cand omori un copil care nu poate decide pentru el ar trebui sa se poate intervenii. De ce nu avem cadru legal pentru asa ceva?

P.S. Facem pariu ca idiotii astia doi ar fi in stare sa mearga la marsuri pentru interzicerea avorturilor.

sursa foto