Medicina facuta cu pasiune

De mult vroiam sa va povestesc asta. Dupa cum stiti, sau aflati acum, am o catelusa husky, Bella. Ei bine catelusa a ramas gestanta si urma sa fete. Fiind prima fatare aveam emotii, daca o sa fie bine, daca o sa fi puiutii bine, etc. Citisem toate articolele de pe net. Multe se contraziceau, unele m-au speriat, iar cateva au fost la subiect si au fost cam ceea ce mi-a spus medicul veterinar.

Urmau se se implineasca cele 63 de zile (media) asa ca asteptam puiutii in fiecare zi. Au deci sa vin mai repede si asa cum am fost invatat am sunat veterinarul si am  notat ora la care au venit pe lume.  Pui au aparut incet iar Bella stia exact ce sa faca.

De ce va povestesc toate astea. Ei bine, pentru ca aproape de ora 11 (23) veterinarul ma suna sa ma intrebe cum sunt puiutii, Bella. De asemenea imi explica cum sa ii palpez burtica pentru aafla daca mai sunt puiuti. Ma asigura de tot suportul lui si imi impune sa il sun indiferent de ora daca mi se pare ca ceva nu e ok. Ultima directiva. A doua zi, dupa program, ma asteapta la un control cu Bella.

Cam asa ar trebui sa isi faca un medic meseria.

cabinet veterinar Sibiu