Suntem luati de prosti….again

Suntem luati de prosti in fiecare zi. Nu mai e nici o mirare pentru nimeni. Ai impresia ca tu esti mai cu mot si ai scapat? Think again!
1.Parlamentarii nostri imputiti “iubiti” si-au marit bugetul cu 30% pentru dezapazire si maruntisuri. A dracu maruntisuri


2.Au avut bani pentru maruntisuri dar nu au de unde sa creasca alocatia pentru copii cu 1 sau 2 lei. Nici pentru hartie igienica nu ajung banii aia dar macar era ceva.

3.Parlamentul vrea sa faca o comisie care sa ancheteze imprumutul fiicei lui Basescu. Ultima oara cand am verificat parlamentul e organ legislativ nu de ancheta. Trebuie sa dea legi, nu sa ancheteze.
Sau daca tot o faci macar nu fi tampit. O faci in liniste si daca ai descoperit ceva iesi glorios in presa. Asa te faci doar de cacat. Plus ca e si discriminatoriu. De ce e verificata doar fiica preseditelui si mama premierului nu. E diferenta mare intre cele doua debitoare. Una are cum sa isi justifice veniturile si suficiente zile incat sa plateasca dar de mama premierului nu se stie nimic cu toate ca a contractat un credit mult mai mare. Evident nu e nici comisie. Sau de ce nu e o comisie pentru tiganii care detin tot centrul Timisoarei.

4.In mijlocul scandalului cu Rosia Montana au aparut o gramada de taxe si impozite noi pentru a putea sustine o crestre salariala cu 3% in mediul bugetar.

5.Colac peste pupaza in plina criza ei isi schimba flota de autoturisme.

Tot mai crezi ca nu esti luat de prost?

Nobody dies a virgin the government fucks all of us

Ne lasam calcati in picioare si ei stiu asta. Pe tema asta am fost contrazis de un individ, care a fost mandru ca a fost inclusiv in Bucuresti la manifestatii. Probabil a fost cu cei de mai jos.


Va rog sa ma scuzati dar manifestantii nostri se bat intre ei, se imbata, danseaza pinguinul, nu stiu de ce manifesta si colac peste pupaza sparg magazine in timpul mitingurilor. Cum sa fie luati in serios?

De asemenea ei stiu foarte bine ca pot oricand rascumpara 4 ani de guvernare dezastruoasa cu in litru de ulei si un “kil” de zahar. Ca prind bine.