No regrets!

Zilele trecute am vazut pe facebook cum o tipa se plangea ca noul loc de munca e nasol, nu mai castiga la fel de mult, e prea mult stres, prea mult de lucru, etc. Pe scurt  mai bine nu schimba joburi.  Trecem peste faptul ca ceea ce a facut e o mare tampenie si ca poate ramane fara locul de munca.

i-hate-my-job

sursa foto

Ceea ce vroiam sa spun e ca nu e bine sa plangi dupa fostul loc de munca in conditiile in care tu ai plecat. E foarte simplu sa uiti ce a fost nasol inainte, pentru ca sigur a fost ceva nasol. Nimeni nu pleaca de buna voie de la bine.

Nu traim in sclavagism poti oricand sa iti cauti altceva asa ca ceea ce trebuie sa faci e sa vezi jobul actual ca un training platit. Iti faci treaba cat mai bine, incerci sa inveti cat mai multe lucruri si daca ai o noua posibilitate pleci, simplu. Daca si acolo e nasol pleci iarasi si iarasi si iarasi.

Stiu personal pe cineva care a schimbat trei locuri de munca intr-un an si ceva pana a gasit o firma care ii oferea toate conditiile necesare unui job sanatos. Salar bun, platit la timp, suficient de munca incat sa nu te plictisesti si nici sa nu iti rupi oasele pe plantatie.

Spuneam mai devreme ca trebuie sa iti faci treaba cat mai bine si sa inveti cat mai multe lucuri noi, pe langa faptul ca iti imbogatesti CV-ul si cunostiintele poti ajunge sa fi remarcat, apreciat iar jobul pe care il urasti sa devina un job de vis. Aici vorbesc din experienta.

sursa foto