Evrei ortodocsi, inca o religie de misogini

In mai multe randuri am spus ca am o problema cu religia si cel mai des m-am legat de ortodoxism, in primul rand pentru ca e aici in curtea mea. Apoi de musulmani, pentru ca extremistii islamici sunt niste idioti blocati in evul mediu iar religia lor are la baza indicatiile unui pedofi, catolicii sunt condusi de pedofili (ths one again), etc… In genereal vreau sa arat cat de multe probleme pune religia societatii moderene. Si acum o religie de care probabil putin stiati ca exista, Iudaismul ortodox

Ce vroiam eu sa spun… Un grup de evrei ortodocsi a intarziat decolarea unui zbor de 11 ore pentru barbatii ca nu vroiau sa stea langa o femeie. Au ajuns chiar la insulte si harturi. Urmariti reportajul pentru ca situatia e dezbatuta destul de bine de cei doi realizatori. Ceea ce nu spun ei voi spune eu.

Idiotilor, ~50% din populatia planetei e compusa din femei, misogoni imputiti. Ai mai multe sanse sa te atingi de o femeie decat sa fi lovit de un meteorit, omorat de o vaca, de ex.

Si ca sa vedeti pana unde merge religia asta citit articolul asta. In imaginea de mai jos aveti un indiciu de ce ar trebui citit articolul.

evreu ortodox

sursa foto